Home

      

                                                                                 


CHAPTER ACTIVITEITEN

WERVEN NIEUWE LEDEN

Graag doen we een oproep aan een ieder om uit te kijken naar verpleegkundigen met ambities in het onderwijs en/of onderzoek die hun netwerk willen vergroten, kennis willen delen en geïnspireerd willen worden binnen een internationale vereniging. De aspirant-leden kunnen worden aangemeld door twee leden. Het aanmeldformulier kan samen met het CV (aspirant lid) worden verzonden naar: 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Het Rho Chi at-Large Chapter is sponsor en partner van Future Proof Nursing!
zie de website ENC22
Als partner hebben we de mogelijkheid enkele toegangskaarten te verdelen voor dit congres onder actieve (betalende) leden. Stuur een mail naar ons secretariaat (secretariaat@rhochi.eu) als je daar belangstelling voor hebt.  ER ZIJN NOG ENKELE KAARTEN BESCHIKBAAR!


Snel meer weten over Sigma International? Lees deze brochure of ga naar de website

CHAPTER MEDEDELINGEN

HET CHAPTER GAAT VAN START MET EEN MENTORPROGRAMMA IN 2022. DE INSCHRIJVING VOOR MENTEES IS OPENGESTELD. BEN JE ACTIEF EN BETALEND RHO-CHI LID EN WIL JE MEEDOEN IN DIT MENTORPROGRAMMA? GEEF JE DAN OP. Zie hier voor meer informatie.

WIST U DAT..?

De mogelijkheid bestaat tot een financiële bijdrage voor wie een abstract indient voor een (Sigma)symposium, en dat gehonoreerd krijgt.  

Inmiddels heeft het bestuur ook besloten een
financiële
bijdrage te willen leveren (onder bepaalde voorwaarden) aan leden die open acces willen publiceren, en van wie een artikel geaccepteerd is.

Neem contact op via secretariaat@rhochi.eu als je meer wil weten!OPROEP BESTUURSLEDEN

Het Bestuur is altijd op zoek naar nieuwe bestuursleden of mensen die het leuk vinden af en toe iets voor het Chapter te doen. Wel zin maar weinig tijd? Ook dan ben je van harte welkom. Overleg met ons wat de mogelijkheden zijn, woon bijvoorbeeld eerst eens een bestuursvergadering bij en ontdek waar we achter de schermen mee bezig zijn.. 
Belangstelling? Mail naar:
secretariaat@rhochi.eu

OPROEP KENNIS DELEN!
Heb je een artikel gepubliceerd of een interessant discussiestuk of inhoudelijke presentatie gegeven en wil je die delen via onze website? Laat het ons weten! Sigma en het Chapter zijn er juist om kennis te delen en te verspreiden! Mail je presentatie of artikel naar: secretariaat@rhochi.eu

PM. Denk uiteraard wel even aan de eventuele rechten van je publicaties; we kunnen ook een alleen een link of verwijzing opnemen.CHAPTER INFORMATIE

Lezing terugkijken
Hier kun je de lezingen en bijeenkomst van de Algemene Ledenvergadering in juli 2021 terugkijken:Hier kun je de lezing van prof. dr. Peter Goossens op de nieuwjaarsbijeenkomst terugkijkenINTERVIEWS CHAPTERLEDEN 
De 5e Europese Conferentie van Sigma Nursing vonden vanwege COVID-19 virtueel plaats. Met enkele Nederlandse deelnemers die een lezing hielden had Rho Chi, de Nederlandstalige chapter van Sigma Nursing, een interview.

Harmen Hummel
European Postgraduate Research Virtual Conference: “Not just a new learning experience” Margreet van der Cingel
Nursing leadership in daily hospital practice, a research program on what it is and what it is notChristien van der Linden
The Emergency Department needs Emergency CareVeerle Duprez
Enhancing nurses’ competencies for self-management support: progress, challenges and future directions
​​

INTERNATIONALE  ACTIVITEITEN

zie de websites van de European Region en Sigma International

Chapter Nieuws